Det är inte ofta som man hör om ett gratis lån. Oftast hör man bara prat om dyra långivare och finansinstitut som lägger på avgift efter avgift tills du knappt vet vad du betalar för. Att få ett lån helt gratis låter möjligtvis för bra för att vara sant men det är lika bra att börja tro på det direkt för idag är det hur lätt som helst för dig att ta ett gratis sms lån.

 

Tillsammans med smslångratis.com så kan du lätt undvika låntagare med höga räntor. Istället har du chansen att ta ett sms lån gratis och slippa alla de där avgifterna och räntorna som ingen tycker om. Just nu rekommenderar hemsidan Viaconto, Folkia och Vivus där du kan låna upp till 6 000 kronor utan att betala så mycket som ett öre i ränta! Ofta ligger återbetalningstiden på mellan 14 och 60 dagar vilket känns helt okej för ett gratis lån. Låntagarna kräver också att du är minst 18 – 20 år gammal och har en årsinkomst på mellan 24 000 – 50 000.

 

Hur kan du motstå chansen att ta ett lån helt gratis utan några dolda avgifter? Surfa in på smslångratis.com idag för att läsa mer om hur du kan ta ett gratis lån.